Rechtsgebieden

RECHTSGEBIEDEN

Het kantoor kent een algemene rechts(advies)praktijk. Op vele terreinen wordt advies verstrekt en bijstand verleend. Arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht, milieurecht, grote delen van het zaken- en verbintenissenrecht en het personen- en familierecht liggen op het werkterrein van ons kantoor.

Adviezen worden verstrekt en ondersteuning wordt verleend aan    ondernemers en particulieren bij problemen en in beslissingen die een juridisch en/of een organisatorisch raakvlak hebben. Dankzij jarenlange ervaring is deskundigheid opgebouwd op een groot aantal aandachtsgebieden.

Daarnaast biedt 41 jaar ervaring in de juridische wereld u als rechtzoekende  een waarborg voor kwalitatief goede rechtshulp.

Waar nodig werken wij samen met andere deskundigen, notarissen, belastingadviseurs, bankiers, taxateurs en makelaars. Daarnaast worden intensieve contacten onderhouden met advocaten, zowel binnen als buiten Nederland. Mede daardoor is het ook mogelijk om uw belangen in het buitenland via ons kantoor te laten behartigen.
Kortom: Rechtspraktijk Nederland biedt de juiste specialistische hulp.